Webinar webshop starten 16 december 2021

Belastingdienst actueel

06-12-2021

Wilt u producten verkopen op internet, maar hebt u geen idee wat daar allemaal bij komt kijken? Volg dan de gratis webinar ‘Starten met een webshop’. In 1 uur tijd leert u van verschillende deskundigen waar u rekening mee moet houden. De perfecte voorbereiding van de start van uw webshop.

Een webshop starten omvat meer dan alleen een website (laten) ontwikkelen. U moet zich bijvoorbeeld inschrijven bij de Kamer van Koophandel (KVK). U registreert een domeinnaam en houdt een administratie bij. Als webwinkelier moet u ook nog eens voldoen aan verschillende wetten en regels voor online verkoop in binnen en buitenland. En u betaalt inkomstenbelasting en omzetbelasting.

Tijdens het webinar

Gastvrouw Annemarie Brüning, bekend als presentatrice van Hart van Nederland, neemt u mee door alle onderwerpen waarmee u te maken krijgt als e-commerce ondernemer. U krijgt veel tips van deskundigen van de Belastingdienst, de KVK en Autoriteit Consument & Markt (ACM). Ondernemers vertellen over hun ervaringen met de start van hún online winkel.

Praktische informatie

Datum: donderdag 16 december 2021

Tijd: van 20.00 tot 21.00 uur

Kosten: geen.

Webinar in het Engels volgen?

De webinar wordt op dinsdag 14 december ook in het Engels gegeven.

Meer nieuwsberichten leest u in het nieuwsoverzicht


Link naar bron