webinar ‘Starten met een webshop’

Belastingdienst actueel

20-12-2021

Wilt u producten verkopen op internet, maar hebt u geen idee wat daar allemaal bij komt kijken? Kijk dan gratis de webinar ‘Starten met een webshop’ terug. In de webinar laten verschillende deskundigen zien waar u rekening mee moet houden. De perfecte voorbereiding van de start van uw webshop.

Een webshop starten omvat meer dan alleen een website (laten) ontwikkelen. U moet zich bijvoorbeeld inschrijven bij de Kamer van Koophandel (KVK). U registreert een domeinnaam en houdt een administratie bij. Als webwinkelier moet u ook nog eens voldoen aan verschillende wetten en regels voor online verkoop in binnen en buitenland. En u betaalt inkomstenbelasting en omzetbelasting.

Inhoud van de webinar

Gastvrouw Annemarie Brüning, bekend als presentatrice van Hart van Nederland, neemt u mee door alle onderwerpen waarmee u te maken krijgt als e-commerce ondernemer. U krijgt veel tips van deskundigen van de Belastingdienst, de KVK en Autoriteit Consument & Markt (ACM). Ondernemers vertellen over hun ervaringen met de start van hún online winkel.

De webinar vond plaats op donderdag 16 december 2021.

Kijk de webinar ‘Starten van een webshop‘ terug via de website van Ondernemersplein.

Webinar in het Engels terugkijken?

De webinar is op dinsdag 14 december 2021 ook in het Engels uitgezonden.

Kijk de webinar ‘How to Start an Online Shop in the Netherlands‘ terug op de website van Government information for entrepreneurs.

Meer nieuwsberichten leest u in het nieuwsoverzicht


Link naar bron