Meld u aan voor het webinar aangifte inkomstenbelasting

06-02-2023

Belastingdienst actueel

Doet u als zzp’er of kleine ondernemer zelfstandig aangifte inkomstenbelasting? Meld u dan aan voor het webinar over de aangifte inkomstenbelasting op woensdag 1 maart 2023 om 20.00 uur. Het webinar is speciaal bedoeld voor ondernemers die de aangifte graag zelfstandig willen doen.

Onderdeel van de aangifte inkomstenbelasting voor kleine ondernemers is een zakelijk deel dat zij net als het privédeel invullen via Mijn Belastingdienst. Het zakelijke deel zelf invullen is voor veel zzp’ers lastig. Om u zo goed mogelijk te helpen geven we tijdens het webinar tips en aanwijzingen.

Ook laten we tijdens het webinar aan de hand van 2 voorbeelden zien hoe u het zakelijke deel van de aangifte kunt invullen. Daarbij komen deze onderwerpen aan bod:

  • de opbrengst uit onderneming als resultaat uit overige werkzaamheden;
  • winst uit onderneming;
  • informatie uit de winst- en verliesrekening;
  • bedrijfskosten en aftrekposten;
  • afschrijving van bedrijfsauto met bijtelling voor privégebruik;
  • investeringsaftrek.

Aanmelden

Meld u snel aan voor het webinar aangifte inkomstenbelasting via de aanmeldpagina. De 2 voorbeelden die we gebruiken tijdens het webinar, kunt u downloaden nadat u bent ingeschreven. In de bevestigingsmails kunt u de aanwijzingen volgen voor de voorbeelden.

Terugkijken

U kunt het webinar na de uitzending terugkijken via goedestartbelastingdienst.nl.

Meer nieuwsberichten leest u in het nieuwsoverzicht


Link naar bron