Diensten

Maatwerkoplossingen

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal

Kies de hulp die je nodig hebt en stel zelf je pakket samen

Optimaliseer nu je boekhouding!

MKB & ZZP
Samenwerken Teamwork

Samenwerken

Flexibele vormen

Zo efficiënt mogelijk

Je kunt de zorg voor het voeren van jouw administratie geheel uit handen geven, maar je kunt er ook voor kiezen om dit gedeeltelijk zelf te verzorgen.

Samen bepalen we wie voor welk deel van de administratie verantwoordelijk is. Dat zorgt ervoor dat we flexibel zijn in onze samenwerkingsvormen met jou als ondernemer.

Samen bekijken we waar handelingen wellicht dubbel gaan. Door het inzetten van koppelingen met de financiële administratie, richten we de administratieve processen zo efficiënt mogelijk in.

Lees verder

Overzicht diensten

Kies de hulp die jij nodig hebt

Financiële Administratie

Verwerking

Verwerking van de administratie, elke ondernemer heeft er mee te maken. Sommigen zijn hier heel handig in, de ander heeft liever wat hulp.

Bij ons bepaal jij zelf in hoeverre je geholpen wilt worden. Neem contact op om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

Aangifte Omzetbelasting

Opstellen & indienen

Op basis van de financiële administratie kunnen wij een aangifte omzetbelasting opstellen en indienen bij de belastingdienst. Je krijgt van ons tijdig de betalingsgegevens door zodat je de betaling kunt verzorgen.

Belastingaangiftes & Toeslagen

Belastingen

De belastingwetgeving verandert voortdurend. Daardoor kan het lastig zijn om de aangifte of toeslag correct en zo voordeling mogelijk in te vullen.

Wij verzorgen de aangiftes voor inkomstenbelasting, de omzetbelasting en de vennootschapsbelasting. Maar ook de aangiftes die niet elk jaar terugkeren, zoals erfbelasting, schenkbelasting en dividendbelasting.

Jaarrekening & Tussentijds

Opstellen & Overzichten

Jaarlijkse kunnen wij de jaarrekening voor je opstellen en tussentijds maken wij overzichten waar je waardevolle informatie ten behoeve van je onderneming uit kunt halen voor de korte en de lange termijn.

Salarisadministratie

Verwerking

Voor de verwerking van salarisadministratie maken wij gebruik van een betrouwbare partner die gespecialiseerd is in salaris verwerking.

Advies voor Ondernemers

Hulp & Advies op maat

Ben jij net als ondernemer gestart en loop je tegen vragen aan over de verwerking van de administratie en de belastingaangiftes? Wij helpen je hier graag verder bij.

Als startende ondernemer is het belangrijk om te weten waar je allemaal tegenaan loopt. Je moet je administratie bijhouden, facturen versturen, belastingaangiften doen, etc… Om de administratie bij te kunnen houden moet je ook pakketten kiezen. Wij helpen je graag met het opstarten van de onderneming en het kiezen van de juiste pakketten.